IMAGE Peelings Behandelingen

IMAGE Peels zijn zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. De producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, deze zorgen voor maximale resultaten.

The Signature Face Lift - 4 Layer Lift
30% Vitamine C / Enzyme Solution
Met deze revolutionaire 4-layer facelift ziet u al na 1 behandeling een verbluffend resultaat. De hoge dosis vitamine C, Glycolzuur 30% en zachte maar krachtige enzymen versnellen de celvernieuwing en  verfrissen, verstevigen en lichten de huid op. Zeer geschikt voor: Rosacea/Couperose, zwangere vrouwen, droge gedéhydrateerde huid, rokers huid, grauwe en vermoeide huid.

Organic Passion Peptide Peel
15% Papaya / Peptide Peel
De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren. De tint van uw huid wordt aanzienlijk beter en de huid krijgt een mooiere textuur en beter hydratatie. Peptide Peel is geschikt voor: huid uit balans, zwangere vrouwen, rokers huid, gedéhydrateerde huid, gevoelige huid, reizigers, verouderde huid.

Wrinkle Lift Level 1
40% Glycolzuur Solution
Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert de dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk. Deze peeling is erg mild maar kan een tinteling geven. De glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid in vanwege zijn kleine 2 carbon-moleculaire structuur. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regenaratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen met minder rimpels. Zeer geschikt voor alle fases van veroudering en pigmentstoornissen.

Wrinkle Lift Level 2
40% Glycolzuur / Retinol Solution versterkt met 25% Retinol en 25% Kojic Enhancer 
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Wrinkle liftbehandeling niveau 1. Een uitstekende peeling voor ernstige verouderings en matige pigmentstoornissen.

Lightening Lift level 1
50%Lactic / Kojiczuur Solution 
Deze peeling cocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Goed toe te passen bij: oppervlakkige pigmentatie, zone/donkere vlekken en ongelijke huidteint. Bruine vlekken zullen de eerste dagen na de behandeling donkerder worden, daarna zal de huid zachter, lichter en uiteindelijk vlekvrij zijn.

Lightening Lift Level 2
50% Lactic / Kojiczuur Solution versterkt met 25% Kojic Enhancer
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Lightening liftbehandeling niveau 1 en is geschikt voor matige tot ernstige pigmentstoornissen.

Acné Lift Level 1
20% Salicylic / Glycoliczuur Solution
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat keratine in een cel afbreekt. Het zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snelle huidvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling, die zeer doeltreffend is tegen de acné bacterie.

Acné Advanced Lift Level 2
20% Salicylic / Glycoliczuur Solution versterkt met 25% Retinol Enhancer
Een geavanceerde salicylzuurbehandeling tegen hardnekkige acné.


Een Post Treatment Kit dient na de peeling behandeling gebrukt worden. Het is specifiek ontwikkeld set van 5 producten voor na de behandeling van meer invasieve behandelingen om genezing en herstel te bespoedigen. Het vermindert in hoge mate het ontstekingsverloop van het genezingsproces en het kalmeert de geïrriteerde en gevoelige huid. Deze Kit is voldoende voor ca. een week thuisgebruik.

Wilt u ook graag een IMAGE behandeling ondergaan, ga dan snel naar de Contact Pagina en maak een afspraak.

Meer informatie over IMAGE Peelings behandelingen kunt u vinden op de IMAGE Skincare Peelings Pagina.

 

sitemap | Website: NextDoorMedia