Diamant Dermabrasie Behandeling

Diamant Dermabrasie is een uitstekende voorbereidende behandeling op schoonheidsbehandelingen zoals Mesotherapie (NNM)Radiofrequency behandeling of Facials behandelingen. Diamant Peel zorgt voor een betere opname van de werkstoffen van een serum, ampullen of een crème. Voor een duurzaam effect en een optimaal resultaat is een kuur van circa 5 tot 6 behandelingen aan te raden, met een tussenpoos van 10-14 dagen.

Afhankelijk van het type huid en het probleem, kunt u na de behandeling een duurzaam resultaat vasthouden door eenmaal per maand een nabehandeling te laten uitvoeren.

Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten met voor en na behandeling met een sterk hydraterend masker en is te combineren met de meeste behandelingen of als losstaande behandeling!

Diamant Dermabrasie als voorbereidende behandeling wordt voor maar € 15,- aangeboden bij:


Let op! Als u een Diamant Peel als voorbereidende behandeling zou willen hebben, vermeld dit dan a.u.b. bij het boeken van uw afspraak i.v.m. de tijd. Houdt rekening met 20 min extra tijd.

Dermabrasie Gezichtsbehandeling     

  • Reiniging
  • Diamant Dermabrasie
  • Massage met een serum aangepast aan uw huid conditie
  • Hydraterend masker
  • Voedende dag of nacht verzorgingscrème

Duur : ca.60 min
Prijs  : € 59,-

Deze behandeling kan utgebreid worden met hals en decolleté.
Duur: ca. 75 min
Prijs: € 69,-

Wilt u ook graag een Diamant Dermabrasie behandeling ondergaan, ga dan snel naar de Contact Pagina en maak een afspraak.

Meer informatie over Diamant Dermabrasie behandeling kunt u vinden op de Diamant Dermabrasie Pagina.

 

sitemap | Website: NextDoorMedia