Rijpe Huid en Anti - Aging

De huid van een vrouw boven de 40 jaar is veeleisend. Hormonale veranderingen die samenhangen met het ouder worden en natuurlijke processen van houdveroudering laten hun sporen na zoals lijntjes, diepere rimpels, en minder elasticiteit. Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap voor huidverbetering, hierdoor wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Zo geef je de huid de mogelijkheid zich te herstellen, zonder een goede doorbloeding is dit namelijk niet mogelijk.
Na de overgang wordt collageen zelfs niet meer aangemaakt. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Tevens houdt dit vlechtwerk vocht vast, vandaar dat ook het vochtgehalte van de rijpere huid afneemt.


Als je ouder wordt, verandert de huid. Eerst zijn er alleen fijne lijnen en rimpels, maar huidveroudering is meer dan dat. Niet alleen aan de oppervlakte is huidveroudering zichtbaar, de huid verslapt ook en pigmentvlekjes worden meer zichtbaar. De huid voelt sneller droog aan en verliest haar glans en uitstraling. Een goede gezondheid en levensstijl zijn de basis voor Anti Aging. De rijpe huid vraagt om extra verzorging, dit kunt u doen door regelmatige professionele behandelingen bij een schoonheidssalon te nemen en door dagelijks voedende crèmes te gebruiken. Daarnaast 1 tot 2 keer per week een masker, en serums rijk aan werkstoffen met als hoofd ingrediënten collageen en hyaluronzuur te gebruiken.

Gebruik ook altijd een beschermingscrème met een UV – filter.


Naast de behandelingen in de salon zijn voor de dagelijkse verzorging van de huid de volgende lijnen aan te raden.

The Max™:
Deze exclusieve, luxueuze Anti-Aging lijn is de eerste cosmeceutical met 2 verschillende stamcellen. Dit is een perfect product dat zorgt voor herstel van beschadigde cellen waarmee u uw huid opnieuw in perfecte conditie kunt brengen.

Ageless:
Intensief werkende Anti-Ageing lijn voor preventie en behandeling van veroudering van de huid. Hoog percentage aan werkstoffen. Productgebruik dient langzaam opgebouwd te worden.

PRETOX® Serie - Injectievrij alternatief voor Botox-behandeling!
Pretox® vermindert de diepte van de rimpels in het gezicht, veroorzaakt door de samentrekking van de spieren door middel van gezichtsuitdrukkingen, met name op het voorhoofd & rond de ogen en het decolleté.

Solutions Cosmeseuticals:
Alle producten uit de laboratoria van Solutions Cosmeceuticals zijn van topkwaliteit. De producten bevatten unieke complexen die uit de allerbeste ingrediënten bestaan. Optimale klinische formules worden gecombineerd met het nieuwste hightech wetenschappelijk onderzoek. Een van de vele producten van deze lijn is "Wrinkle Stop Eye". Het bijzondere van dit serum is dat het resultaat en vermindering van de rimpels al na 2 tot 3 minuten zichtbaar is!

Deze producten en een selectie van andere cosmetische producten kunt u onder de Producten pagina vinden.

Er jong, fris en vitaal uitzien kan dankzij deze intensieve Anti-Aging behandelingen:

 

Meer informatie over de prijzen van deze behandelingen kunt u vinden op de Tarieven Pagina.

Wilt u meer weten over deze behandelingen, neem dan contact met mij op via de Contact Pagina.

sitemap | Website: NextDoorMedia