Vette Huid

De vette huid wordt meestal ervaren als een probleemhuid, ook al hoeft dat niet zo te zijn.
Een vette huid is namelijk iets dikker en daardoor beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid blijft in de tijd langer mooi, is soepeler en er ontstaan minder snel rimpels.
Toch wordt de vette huid vaak gezien als een probleem. De vette huid is vaak te herkennen aan een glimmende huid door een verhoogde talgproductie, waardoor er snel onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes ontstaan.
Om de overproductie van de talgklieren te reguleren zijn er een paar stappen nodig: regelmatig Exfolieren van de huid, een juiste voeding, olie, vet en alcoholvrije producten gebruiken.
Exfolieren is heel belangrijk wanneer er sprake is van een vette huidconditie. Het maakt de huid zachter, gladder, verbetert de huidstructuur en zorgt ervoor dat de talgproductie gereguleerd wordt waardoor de kans op ontstekingen verkleind wordt. Na een Peeling Behandeling wordt de huid dunner en kunnen talgreducerende ingrediënten beter in de huid dringen.
Hoeveel talg je produceert is per persoon verschillend en ook afhankelijk van je leeftijd.

De huid kan ook alleen plaatselijk glimmen (T-zone: voorhoofd, neus en kin) en op andere plaatsen droog of normaal zijn. Er is dan sprake van een gecombineerde huid. In beide gevallen kunnen AHA’s fruitzuren als doeltreffende behandeling toegepast worden, de IMAGE Skincare Peelings zijn uitstekend hiervoor.

Clear Cell: is een zeer effectieve lijn om  de talg productie terug te dringen. Het vermindert ontstekingen, verwijdert overmatig vet en zuivert de huid. Deze producten zijn op basis van onder andere salicylzuur, glycolzuur, retinol (vitamine A), tea tree, zwavel en oligopeptide 10. De Image Skincare Clear Cell lijn is geschikt voor acné, vette huid en acné gevoelige huid. Niet geschikt voor donkere huiden vanwege het salicylzuur.

Ageless Lijn: behalve tegen veroudering werkt deze lijn uitstekend bij vette en gemengde huid, deze lijn is wel geschikt voor donkere huiden.

Bij Vette Huid zijn de volgende behandelingen aan te raden: 

 Voor prijzen van deze behandelingen klik op onderstaande linken: 

 

Wilt u meer weten over deze behandelingen, neem dan contact met mij op via de Contact Pagina.

sitemap | Website: NextDoorMedia