Gevoelige Huid

Naarmate we ouder worden vermindert de doorbloeding van de huid. Hierdoor neemt de talgproductie af, wordt de huid droger en verergert de gevoeligheid van de huid.
Een gevoelige huid kenmerkt zich door een dunne en fijne structuur en reageert snel op prikkels zoals hitte en kou met als gevolg een allergische reactie.
De gevoeligheid van de huid wordt beïnvloed door persoonlijke, interne factoren maar ook door externe factoren zoals het klimaat en de seizoenen. Verschillende prikkels zoals blootstelling aan UV-straling, veel contact met water, verkeerde cosmetica of oplosmiddelen als ook huidpeelings kunnen de huid gevoeliger maken.
De huid kan ook door inwendige ziektes zoals diabetes of nierinsufficiëntie gevoeliger worden.
Cosmetica word vaak slecht verdragen, met name producten die parfum of synthetische kleur en conserveringsmiddelen (parabenen) bevatten.
Bij een gevoelige huid is de kans dan ook groter om huidaandoening zoals Couperose en Rosacea te ontwikkelen.
Hebt u een gevoelige huid, gebruik dan altijd een beschermings crème met een UV – filter.

OrMedic® Lijn: is absoluut een aanrader om uw huid weer in balans te brengen.
De revolutionaire productlijn OrMedic® van IMAGE Skincare is een synthese van de puurste organische ingrediënten gecombineerd met medische werkingen, met klinisch bewezen resultaten. Het idee achter OrMedic® is de huid weer in balans te brengen met behulp van gecertificeerde organische ingrediënten, uiterst krachtige anti-oxidanten en plantaardige ingrediënten zonder toepassing van chemicaliën, zuren of parabenen. Deze lijn is ontworpen om alle huidtypes op natuurlijke wijze in balans te brengen of te herstellen. 

Bij Gevoelige  Huid zijn de volgende behandelingen aan te raden:

Voor prijzen van deze behandelingen klik op onderstaande linken:

 

Wilt u meer weten over deze behandelingen, neem dan contact met mij op via de Contact Pagina 

sitemap | Website: NextDoorMedia