Huisregels

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele huisregels die Max Beauty Salon in acht neemt.

Ik geef geen behandeling bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep / verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Zwangerschap, indien apparatuur gebruikt moet worden

Geef dit graag aan bij het maken van een afspraak.

Hygiëne
Ik ga zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten in het ultrasoon reinigingsapparaat schoongemaakt.

Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels. 

Het maken van een afspraak.
Aangezien ik tijdens de behandeling de telefoon niet kan beantwoorden verzoek ik u voor het maken van een afspraak een email te sturen via de Contactpagina of een boodschap in te spreken op mijn voicemail.
Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.
U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail of afsprakenkaartje.

Wees op tijd.
Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

U dient ongeveer 10 tot 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de schoonheidsspecialiste of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt uw afspraak binnen 48 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of uw afspraak niet nakomt zal € 25,- in rekening worden gebracht.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden!

Gratis consult
Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden u € 20,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Betaling
Om de kosten voor behandelingen zo laag mogelijk te kunnen houden kunt u alleen met contant geld betalen, pinnen is niet mogelijk. Houdt u hier a.u.b. rekening mee. 

Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan  een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Max Beauty en worden niet verstrekt aan derden.

Producten bestellen
Max Beauty biedt de mogelijkheid om via de email producten te bestellen. De producten van Image Skincare en Medik8 zijn alleen na overleg te bestellen i.v.m. de hoge concentratie en intensiteit.
Meer informatie over het bestellen van producten en de verzending hiervan kunt u vinden op de
Bestel en Verzend Informatie pagina. 
De producten kunnen naar u gestuurd worden of u kunt ze persoonlijk komen ophalen.
In de bevestigingsemail van de bestelling krijgt u meer informatie over de betaling en leveringstijd.

 

Max Beauty Salon

 

sitemap | Website: NextDoorMedia