Welkom bij Max Beauty Salon!

Mijn naam is Violet Muller, ik ben schoonheidsspecialiste en ik heet u van harte welkom in mijn schoonheidssalon.

Max Beauty is een salon met een huislijke sfeer en is gevestigd in de Weidevenne te Purmerend. U kunt de salon bereiken met bus 308, de bushalte Aziëlaan ligt op 30 meter afstand, of met de auto, er is de mogelijkheid tot gratis parkeren. U kunt meer informatie en een plattegrond vinden op de Contact pagina.
Max Beauty Salon is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige professionele behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverzorging en anti-aging.

Omdat mijn specialisatie huidverbetering en anti-aging is werk ik met zeer gerenommeerde producten van merken als IMAGE SkincareMesoestetic en Medik8 waar ik ten zeerste achter sta. Meer over deze producten en wat ze voor uw huid kunnen betekenen kunt u lezen op de pagina Producten.

Ik bied een totaal concept waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en wensen van de klant. Tijdens een uitgebreid consult met huidanalyse gaan we samen bepalen welke producten en behandelingen er geschikt zijn voor uw huid. Hierdoor kunt u rekenen op een deskundig en professioneel advies op het gebied van schoonheidsbehandelingen.
Mijn Salon is toegankelijk voor een brede doelgroep in allerlei leeftijdscategorieën.

U mag er op rekenen dat ik steeds op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging en huidverbetering. Hiervoor volg ik regelmatig vaktrainingen en opleidingen. Bij schoonheids- en verzorgende behandelingen maak ik gebruik van de nieuwste apparatuur en producten die doen wat ze beloven op het gebied van huidverbetering.

Mijn filosofie is: een halve aanpak geeft een half resultaat!
Kies daarom voor een totale beauty aanpak door een makkelijk programma thuis te volgen als aanvulling op een behandeling. Dus LIVE MORE AGE LATER!

Alvast bedankt voor uw bezoek aan mijn website en graag tot ziens in mijn schoonheidssalon,

Violet Muller

Fotogalerie

sitemap | Website: NextDoorMedia