Oogbehandelingen


Donkere kringen en wallen ontstaan niet alleen door weinig nachtrust.
Erfelijkheid, zon, gebruik van verkeerde producten en het ouder worden spelen ook een rol.
Wilt u rimpels onder uw oogen zichtbaar verminderen?

Volgende oogbehandelingen zijn te combineren met de meeste behandelingen of als losstaande behandeling!

 
2-Layer Eye Lift
Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling.
Duur : ca.30min.
Prijs € 25,-

Pretox® Eyelift
Botox Behandeling van huidproblemen rond de ogen zonder injecties!
Pretox Eyelift is speciaal ontwikkeld voor de huid rond de ogen. Het plakt niet en er zijn geen geurstoffen aan toegevoegd. Het bevat ingrediënten die in vier stappen de problemen van deze snel verouderende huid stevig maar voorzichtig aanpakken. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling. Bij deze behandeling wordt de Derma RollerMesotherapie (NNM) of RF apparaat gebruikt. Verbluffend resultaat!
Duur: ca. 30min.
Prijs € 25,- Kuur van 3x Kosten: € 69,-

Power Patch® Eye Lift
Een authentieke revolutie in de wereld van cosmetische patches:
Power Patch®, micro-elektronische patches. Door een iontoforese-behandeling optimaliseert de Power Patch® de functies van een transdermic patch. Hierdoor dringen de actieve ingrediënten dieper in de huidlaag.
De elektrisch geladen deeltjes vormen de iontoforese-behandeling dat uit elektrostoten tussen elektronische en ionische deeltjes van hetzelfde stukje bestaat. De patch heeft een occlusief (verstrakkend) effect; met de elektrostoten erbij is het extra krachtig. Hierdoor dringen de actieve ingrediënten sneller en intenser de huidlaag in en worden er geweldige resultaten geboekt.!
Duur : ca. 30min.
Prijs € 29,- Kuur van 3x Kosten: € 79,-

 

* Voor behandelingen in kuur verband dient het gehele bedrag te worden betaald bij de eerste behandeling.

 Wilt u ook graag een Oogbehandeling ondergaan om uw ogen weer te laten stralen, ga dan snel naar de Contact Pagina en maak een afspraak.

  

sitemap | Website: NextDoorMedia