Bruidsarrangement voor Bruid en Bruidegom

Gaat u binnenkort trouwen?
Dan wilt u er natuurlijk op uw allerbest uitzien!

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven! Omdat u er op deze dag stralend uit wilt zien en u het middelpunt bent is het van groot belang dat uw huid extra goed verzorgd wordt in de periode voor de bruiloft.
De basis voor mooie make-up is een gladde huid, make-up blijft hier namelijk beter op zitten. Het krijgen van zo'n gladde huid vergt wel enige voorbereiding. Verzorg deze daarom extra goed in de weken voor de bruiloft.

Max Beauty heeft voor u een speciaal professioneel verzorgingspakket samengesteld, afgestemd op uw huid zodat u een verzorgde en ontspannen uitstraling laat zien op de mooiste dag van u leven.

Arrangement voor de Bruid

Bij deze behandeling komt u twee keer naar de salon. De eerste keer komt u 2 tot 3 weken voor de bruiloft. U krijgt een heerlijke luxe gezichts-, hals- en decolleté-behandeling die uw huid een intensieve boost geeft.

De tweede keer komt u twee dagen voor de bruiloft naar de salon voor een gezichtsbehandeling met extra aandacht voor het decolleté en de rug. Uw handen moeten wij absoluut ook niet vergeten om uw trouwring optimaal tot zijn recht te laten komen.
Duur: ca. 120 min.
Prijs: € 119,- voor 2 keerArregement voor de Bruidegom

Diepe reiniging met een Peeling
Massage met een intensief hydraterend serum
Kalmerend masker
Voedende verzorgingscrème
Handen behandeling (indien gewenst)
Duur: ca. 60 min.
Prijs: € 59,- voor 1 keer
U bent van harte welkom om ook andere Beauty Behandelingen te bekijken.

Voor een bruidsarrangement, ga naar de Contact Pagina en maak een afspraak.

 

sitemap | Website: NextDoorMedia